Червоний колір

Червоний - це теплий, енергетично дуже сильний колір. Він асоціюється з першою, базовою чакрою, пов'язаною з основою основ - самим життям. Саме пристрасть до життя у всіх її проявах - це фундаментальна особливість червоною енергії. Червоний колір не дозволить вам пройти повз, він миттєво притягує увагу і управляє ситуацією. З усіх кольорів спектру червоний колір викликає найсильнішу фізіологічну реакцію - прискорення серцебиття.

При цьому, червоний - вельми неоднозначний колір, адже він пов'язаний з величезною різноманітністю емоцій, як позитивних, так і негативних, але завжди сильних, яскравих, таких, що запам'ятовуються надовго.

Радісний, життєстверджуючий червоний - колір свята, веселощів, достатку. Стародавні єгиптяни поклали початок традиції, яка жива й донині: святкові та вихідні дні в календарі відзначені саме червоним кольором. І багато дарів природи щедро наділені цим кольором - ягоди, фрукти, квіти, які радують око і дарують блаженство смаку.

Чуттєвий червоний оспіваний в любовних віршах і настільки популярний, що чоловіки часто вибирають червону білизну для своїх коханих і дарують їм червоні троянди, а жінки, вирушаючи на побачення, нерідко вибирають червону губну помаду або рубіновий лак для нігтів, які підсилюють їх зовнішність активними вібраціями цієї енергії.

Рішучий, енергійний червоний колір містить в собі потенціал мужності, необхідної для будь-яких перетворень. Він дарує впевненість і веде за собою, але він же несе в собі енергії гніву, розчарування й обурення.

Тривожний червоний - це колір крові та жертовності, він сигналізує про небезпеку, заборону, попереджає і зупиняє від необдуманих дій і вчинків.

Розуміння того, чим саме вас приваблює червоний колір і яке його значення для вас, допоможе усвідомити природу викликаних ним емоцій і пов'язаних з ними подій, а потім - здійснити потрібне вам у житті перетворення.

Балансова олія Аура-Соми «Енергія» - хороша підтримка для тих, хто хоче освоїти енергію червоного кольору.

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт. 


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio