Число 2 - ЕМОЦІЙНА ВІБРАЦІЯ

Це число означає Об'єднання, Пристосування, Миротворчість.

«Бо ніхто з нас не живе для себе і ніхто не вмирає для себе». Для того щоб жити щасливо, слід засвоїти урок доброзичливих взаємин, навчитися спілкуватися та звертатися до інших гармонійно, не втрачаючи при цьому своєрідності та індивідуальності.

Потрібно навчитися бачити в кожному світлу сторону та вступати в таке спілкування, яке допомагає розвинути власну індивідуальність.

Ми повинні пропонувати свою допомогу, коли вона потрібна, при цьому не втрачаючи права на самовираження, не допускаючи тертя та не перетворюватися на «ганчірку» перед можновладцями. По-справжньому велике життя має на увазі і багатющий досвід.

Представники числа 2 доброзичливі і з усіма вміють порозумітися.

Це посередники, миротворці та третейські судді. Всі їх люблять, вони легко заводять друзів і пристосовуються до будь-яких обставин.

Вони не честолюбні і в житті відіграють роль «пом'якшуючого фактора». Крім того, вони чуйні та сприйнятливі, душевні, м'які в спілкуванні, тонкі в судженнях і тактовні.

Вони нікого не зневажають і самі не образливі. Завдяки своєму дружелюбності вважаються відмінними товаришами. Їм подобається робити гарне враження на інших, хоча на публіці та в суспільстві вони не прагнуть бути на першому плані та тримаються в тіні.

Це основа, на яку спирається прояви числа 3. Таким людям можна повністю довіряти, вони вміють поспівчувати та зберігати секрети, хоча поради їх далеко не завжди мудрі.

Це тихі, старанні й терплячі трудівники, яким хочеться всім догодити. Вони надійні в дрібницях, але блискучих успіхів не досягають.

Негативний аспект Двійки: людина не терпить самотності, їй необхідні друзі, але по-справжньому дружити та знаходити спільну мову з людьми вона не вміє з тієї причини, що їй не дістає спокою, терпіння і такту.

Ця людина легкоуразлива і вкрай образлива, а її спалахи дратівливості часто мають згубні наслідки.

На неї не можна покластися, вона схильна до обману, вигадкам, пліток і жорстоких пустощів. Вона позбавлена широти поглядів і вічно чимось незадоволена. Їй не вистачає рішучості, вона замкнута, схильна до пристрастей і ненадійна.

Зовнішність Двійки непримітна. Одягаються ці люди просто. Поводяться товариськи, дружелюбно, спокійно та скромно. Кажуть нерішуче і тихо. Вони вміють пристосовуватися до обставин і задовольнятися малим.

За вдачею це дипломати та психологи.

Характер придатний для політики, дипломатичної служби, судової справи і здійснення чужих задумів, особливо коли потрібна відданість і уважність до дрібниць.

З цих людей виходять відмінні секретарі, повірені, архітектори, продавці.

Вони домагаються успіху на будь-якому терені, що вимагає врівноваженості, терпіння, такту і сумлінності.

Число 1 - чоловіче, позитивне; число 2 - жіноче, негативне.

 

Костенко Андрій


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio