Напівтіньове місячне затемнення 25 травня

25 травня починається процес переродження та оновлення, пов'язаний з напівтіньовим місячним затемненням, яке відбудеться в 6:26:20 за київським часом.

Якщо в цей час щось не виходить, не складається так, як хочеться, значить, настав час побачити ситуацію в новому світлі, оскільки те, що на перший погляд виглядає як невдачі може виявитися новими можливостями.

Прийняття важливих рішень краще перенести на тиждень, наступну за затемненням, коли ви вже розлучитеся зі старими, віджилими своє поглядами і думками.

Місячне затемнення означає завершення якогось етапу вашого життя і початок чогось нового. А для тих, хто хоче вирішити важливі для себе питання та проблеми, ми плануємо проведення особливого майстер-класу, на якому ви зможете отримати доступ до інформації, прихованої в глибинах вашої підсвідомості і побачити, як завдяки енергії затемнення ви зможете досягти успіху в житті.

Дізнатися подробиці та записатися на майстер-клас «Затемнення: крок до оновлення», який відбудеться 25 травня, можна за телефонами: (068) 530-31-41, (044) 592-84-04

Ритуал очищення стихіями

elements-ritual

Помічаємо ми це чи ні, але зі стихіями ми нерозривно пов’язані все своє життя, а цей ритуал робить такий зв'язок тіснішим, допомагає нам краще відчути та усвідомити його, сприяє очищенню на всіх рівнях: фізичному, психічному та духовному.

Цю практику можна і навіть бажано проводити регулярно, але найбільшого ефекту можна досягти, якщо займатися нею під час таких значущих подій, як затемнення. Ми рекомендуємо зробити її напередодні, або в день місячного затемнення 25 травня, яке відбудеться о 6:26:20 за київським часом.

Для практики очищення стихіями вам знадобляться:

Розмістіть це все по колу навколо себе і починайте ритуал.

Ритуал по роботі зі стихійними енергіями

Виконувати ритуал можна в будь-якому зручному для вас положенні – стоячи, сидячи, лежачи. Почніть з розслаблення: зробіть 7 глибоких вдихів і видихів, відчуйте стопи, коліна, стегна, живіт, грудну клітку, спину, плечі, руки, голову. Відчуйте все тіло цілком від п'ят до маківки.

Уявляйте, як кожна стихія заповнює все ваше тіло від голови до стоп. З кожною стихією можна працювати стільки часу, скільки вам потрібно, доки ви відчуєте, що всі частини вашого тіла заповнені нею і у вас з’явиться почуття комфорту.

Очищення вогнем

Уявіть, як по вашому тілу розпливається тепло. З кожним вдихом воно розпалюється, збільшується, а потім переростає у вогонь, що спалює все погане, перетворюючи його на легкий дим. Це дим спливає у височінь і зникає, а разом з ним з вашого життя йде все негативне, чого ви прагнете позбутися.

Очищення водою

Кожною клітинкою свого організму відчуйте, як крізь вас проходить прозора, кришталево чиста вода, вимиваючи зсередини всі хвороби, шлаки, токсини, - все, що обтяжує ваше тіло.

Очищення вітром

Викликайте у своїх думках образ вітру, який ніжно обволікає вас, проходить крізь ваше тіло. Ви зливаєтеся з вітром в єдине ціле і з ним же відпускаєте всі свої негаразди.

Очищення землею

Наостанок потрібно уявити, що ви лежите на землі, у траві, злитися з нею, можливо навіть уявити себе якоюсь рослиною. Ви випускаєте коріння, що йде глибоко в землю, а через нього звільняєтесь від усього недоброго, негативного, неприємного.

 

Після завершення ритуалу не забудьте подякувати всім стихіям і самому собі!


© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт. 


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio