Шлях, осяяний любов’ю

09.12.2015

Любов зігріває, але вона може й обпекти.

Любов дарує ні з чим незрівняну близькість, зриваючи маски й оголюючи серце, але це може принести біль і страждання.

Любов окрилює і надихає відкривати незвідані грані життя, але невідомість викликає страх.

Любов розцвічує життя неймовірними сяючими кольорами, але вона може й засліпити.

Так, шлях пошуку любові нелегкий, сповнений випробувань і трансформацій, яких не можна й передбачити, до яких не підготуєшся заздалегідь, не розплануєш наперед, в яких розум не завжди прийде на допомогу і покладатися можна лише на свою душу, яка говорить з нами через серце. То воно б’ється рівно і спокійно, а то раптом затьохкає від радості чи застукотить від тривоги. Воно завжди чесне й відверте, воно не вуалює справжні відчуття і якщо чути його, вслухатися у його ритм, довіритися йому, воно, ніби провідна зіронька поведе нас шляхом любові.

Істинна любов не дає стояти на місці, вона тече і розширюється, вона підхоплює і несе вперед, відкриває нові обрії, від яких захоплює дух. Залишаються позаду старі, знайомі береги, і потрібна неабияка сміливість, щоб пірнути у цей потік, не опиратися течії, не робити спроб контролювати зміни, не чіплятися за набуті колись звичні й безпечні звички, речі та поведінку.

Жити в любові теж буває нелегко, адже не так просто прийняти себе цілком, як є, без критики, незадоволення, звинувачення, ще важче буває прийняти іншого з усіма слабостями, вчинками, що дратують і викликають непорозуміння, та й увесь світ, який часто здається таким недосконалим.

Це велике випробування – навчитися жити в любові, але таке життя дарує й безліч безцінних, чудових моментів натхнення, щирості, відкритості, пізнання себе й інших справжніми. Незрівняне, всеохоплююче відчуття, яке розсіює будь-які сумніви і страхи й дарує наснагу продовжувати йти цим шляхом – шляхом, осяяним любов’ю.

Ця подорож для вас, якщо...

Вам хочеться:

Ви, хоча б зрідка, відчуваєте, що:

І Ви готові:

Маршрут подорожі: Делі - Джайпур - Агра - Кхаждурахо - Варанасі - Харідвар - Рішікеш - Делі.

Програма семінару-практикуму

Щодня учасників очікують такі практики:

Цей тип йоги не схожий на традиційні заняття хатха-йогою. Прийняті позиції, досить м’які для фізичного тіла і доступні в повному обсязі людям в будь фізичній формі. Заняття спрямовані на:

  • зміцнення здоров'я та очищення тіла від токсинів;
  • позбавлення від хворобливих емоцій, образ і обмежень, блоків і травм, звільнення від ментального, емоційного та енергетичного «сміття»;
  • відновлення своєї інтуїтивної природи;
  • набуття можливості з радістю вставати вранці, насолоджуючись силою, енергією і красою свого тіла.

Ми не просто відвідаємо місця з високою концентрацією краси й енергії, ми обов'язково знайдемо можливість з'єднатися з їхньою силою з допомогою групової медитації. Медитації дозволять нам усвідомити і опрацювати свої емоції і почуття, обмеження і ресурси, а також звільнитися від негативу, отримати підтримку і енергію для нових звершень.

Це групова зустріч, на якій ми зможемо поділитися тим, що відбувалося під час основних практик, що дозволить прояснити і усвідомити отриманий досвід і легше інтегрувати його в своє життя. Ці зустрічі відбуватимуться ввечері перед сном або протягом дня - залежно від нашого розкладу.

У вартість семінару-практикуму також входить одне групове заняття по поверненню з подорожі.

Протягом усього семінару-практикуму ми будемо працювати з продукцією Aura-Soma - під час медитацій і для досягнення ресурсних станів до, під час і після основних практик.

Знайти і стати на шлях любові нам допоможе Інна Потапова - Гранд Майстер Белваспата, Рейки 2 рівня, фахівець з позитивного сімейного консультування, сертифікований фахівець-неоенергетик і Практик-консультант Міжнародної Академії кольоротерапії Аура-Соми (ASIACT, Великобританія), краніосакральний терапевт.

Уточнити вартість поїздки, дізнатися про деталі чи задати інші питання за телефонами:

+38 (067) 656-86-59 Юлія

https://www.facebook.com/events/1482753375365184/



http://www.aura-soma.kiev.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio