Для чого вам потрібна консультація з Аура-Соми?

Вікі, засновниця чудесної системи зцілення кольором і світлом казала: "Ті з вас, хто хоче згадати самих себе, приходьте і подивіться!" Як багато сказано цієї короткою фразою, і як складно донести її глибокий зміст до сучасної людини.

Ми приходимо в цей світ з небес. Немов падаючі зірки, бездонний космос відпускає нас зі своїх люблячих обіймів.

Приходячи в свою сім'ю на Землі, ми одночасно покидаємо свої духовні сім'ї. Знаходячи матеріальні форми і обумовленості, ми відокремлюємося від пам'яті своєї душі. Все, що ми встигли зробити, всі сутності, якими ми колись були - все це Ангел Хранитель милостиво допомагає нам забути. Інакше біль розлуки зі станом безмежної любові був би нестерпним. (Він неминуче наздоганяє нас, але це відбувається пізніше).

Минають роки, ми дорослішаємо і все більше віддаляємося від себе первинних.

Наше уявлення про самих себе, немов лускою, вкривається думками оточуючих нас людей. Ті, хто нас виховує, ті, хто нас вчить, і навіть ті, хто має з нами досить поверхневий зв'язок, роблять свій внесок у формування нашого "я".

Звикаючи до численних ярликів і запропонованих сценаріїв, ми беззастережно ототожнюємо себе з ними.

Незважаючи на добровільну згоду з усім, що нам говорили і пропонували раніше, щось всередині нашого єства чинить опір цьому. Спочатку це маленьке зернятко сумніву не приносить дискомфорту.

Проте настає день, коли ви не можете не помічати пророслого всередині вас дерева. Це дерево всім своїм виглядом нагадує про те, що ви не є тією людиною, яку багато років у вас виховували.

Дивлячись у дзеркало, ви ставите питання: "Хто я? Чиє життя я проживаю? Чи подобається мені те, що я роблю, що я живу за запропонованим мені сценарієм? Для чого я тут? Що я можу дати цьому світу? І чого я хочу насправді? "

Ця лавина питань накриває  вас, не спитавши дозволу. І ви стоїте перед нею, немов перед Богом, не знаходячи слів, щоб відповісти на поставлені запитання.

У пошуках відповідей люди приходять в різні місця, стикаються з різними майстрами. Вони намагаються знайти себе у зовнішньому світі, прагнуть віднайти рівновагу поряд з учителями. І до певного моменту це може давати очікуваний результат.

Але що робити, якщо ви втомилися слухати чиїсь мудрі поради і приміряти на себе чужий одяг?

Якщо у вас з'явилося відчуття, що ви вже все знаєте, але від цих знань ваше життя не змінюється на краще?

Що ж, вітаю вас - саме час познайомитися з системою Аура-Сома.

Так багато років ви слухали думку інших людей про вас. І ось зараз настає момент, коли ви можете поговорити з тим, хто знає вас краще і довше, ніж будь-хто інший: з самими собою.

Уявіть: серед повсякденності і шаленого темпу життя, ви знаходите час для того, щоб поговорити зі своєю душею. Під час цієї розмови у вас є тільки ви і ваші кольори.

В основі системи Аура-Сома лежить вислів, який протягом 30 років підтверджує свою істинність: "Ми є ті кольори, які ми вибираємо. І вони відображають потреби нашого єства".

Крізь скло пляшечок з балансовими оліями ви зазираєте в таємниці свого життя - минулого, теперішнього та майбутнього. Перед вами прокручується кінострічка з подій, що нагадує вам про те, ким ви є насправді. Щось всередині вас починає прокидатися, тремтіти крилами і проситися на волю.

Поступово ви згадуєте самих себе. Пам'ять відроджується у тому темпі і в такій формі, яка найбільш м'яко і комфортно "повертає вас додому".

Саме тому, першим і основним дарунком консультації системи Аура-Сома є відновлення первинної пам’яті. Вона дає вам змогу гармонійно інтегрувати нові знання в повсякденне життя.

Друга безсумнівна перевага цієї системи - м'якість і дбайливість підходу.

Дуже часто мені доводилося спостерігати, якими розбалансованими і пошматованими на частини відпускають людей після різних практик. Кожен раз, коли я бачу таке, у мене виникає неприємна асоціація: немов людину прооперували і забули зашити.

Після професійної консультації з Аура-Сома ви зможете повернутися до свого звичайного життя. Так, у вас буде безліч відкриттів.

Можливо, ви приймете для себе доленосні рішення чи просто підете, поринувши у міркування. Або в радості й стані польоту. В будь-якому випадку процес, який відбуватиметься всередині, не суперечитиме загальному потоку вашого життя. Він лише плавно увійде в нього. Потік змін не зазнає, а ви не втратите своєї самобутності. Новими стануть якість потоку і ваш внутрішній стан. І цей результат, на мій погляд, дійсно безцінний.

Третій унікальний здобуток якісної роботи з системою Аура-Сома - швидкість впливу.

У сучасному світі ми все більше налаштовуємося на швидкі результати. За цих обставин мене не перестають дивувати слова деяких клієнтів: "Так, те, що ви розповідаєте, я добре знаю. Я кілька разів працював з психологом на цю тему".

Коли я чую таке, у мене виникає тільки одне питання: "Чому навіть після того, як ви це виявили і попрацювали з цим, нічого не змінилося? Чому віз і нині там? Яка користь від того, що ви побачили це?"

Я не беруся стверджувати за всіх. Я несу відповідальність тільки за свою роботу. Ну не вмію я розтягувати на десять зустрічей те, що можу зробити за одну.

Звичайно, бувають випадки, коли людина потребує повної трансформації або особливої підтримки. Але загальне правило  для моєї роботи - допомогти людині стати щасливішою тут і зараз. Щоб вона взяла щось цінне, те, що змогла отримати через мене і вже й одразу застосовувати нове знання у своєму житті.

Варто згадати, що швидкість і ефективність процесів залежить від самої людини. Чим більше вона внутрішньо працює, тим відповідальніше ставиться до свого життя, що має вагомий вплив на кінцевий результат.

Звичайно, бувають труднощі, але причини їх виникнення потрібно шукати у минулому. І знайшовши - вирішувати їх. Це не вимагає довгих місяців копання у важких і неприємних аспектах. Після консультацій я бачу, як людина забирає із собою "ключ" від тих "дверей", які перед нею стоять в даний момент життя.

Я щиро бажаю, щоб кожен мій клієнт відчував себе сильним, коханим і здатним змінити своє життя, якщо це необхідно. Мені не хочеться випускати людей на милицях. Адже щастя потрібно кожному з нас не завтра, не через місяць. Ми прагнемо бути щасливими тут і зараз.

Моя душа не сприймає "підсаджування" людей на свої послуги. Частково, моя робота схожа на материнську місію. Яка вона - чиста, неспотворена материнська енергія? Вона безумовно любить, глибоко приймає, навчає того, що знає сама.

Материнська любов не порівнює, але бачить унікальність. Вона дозволяє талантам розкриватися, але окреслює межу, за якою криється небезпека.

Мама допомагає дитині освоїти перші кроки. Вона терпляче застерігає, спрямовує і підтримує - стільки, скільки це необхідно. І ось настає мить, коли чуйне материнське серце відчуває, що дитину можна відпустити. Вона готова йти одна, здійснюючи несміливі, але самостійні кроки.

З цього моменту материнська підтримка полягає в особливому посиланні: "Я люблю тебе. Я поруч. Я вірю в тебе. Ти зможеш".

Не знаю, як це пояснити, але вся описана вище метаморфоза відпускання відбувається зі мною на кожній консультації.

Це невимовне щастя - спостерігати дихання життя, зародження нового стану, отримання свободи і повернення людини до самої себе.

Не знаю, що ще можна написати для завершення такої полум'яної промови ... Залишається лише сказати: "Якщо ви ще не знайомі з системою Аура-Сома, приходьте і подивіться на це диво своїми очима".

З любов'ю,

ваша Погребинська Юля.


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio