День народження засновниці Аура-Соми Вікі Уолл

20.08.2021

20 серпня - це день вдячності, роздумів та святкування для нас усіх в Аура-Сомі.

Ми відзначаємо день народження нашої засновниці та творця Вікі Уолл.

Тут поділюся з вами тим, що ця чудова жінка створила за все своє життя, її відданістю допомагати іншим стати більш свідомими та її унікальними дарами, які наповнюють світ Аура-Соми і донині.

ЖИТТЄВА РОБОТА
Від вивчення лікувальних властивостей трав і рослин від її батька-кабаліста до кар’єри шанованого фармаколога, хірурга-подолога та цілителя - стало зрозуміло, що Вікі тяжіє до глибокого розуміння людського тіла та догляду за його потребами.

Однак її цілющі інстинкти та можливості були з нею з народження, в дитинстві вона розвинула інтуїтивну здатність сприймати тонкі енергії та кольори, що оточують людину - сенсорне явище, відоме як синестезія, - даючи їй глибоке розуміння емоцій людини та фізичного благополуччя.

З ранніми вченнями її батька, її глибоким медичним досвідом у поєднанні з роками розуміння тіла на фізичному рівні відбулося глибоке об’єднання.

Зі зменшенням її фізичного зору ауричний зір розширювався.

Вийшовши на пенсію у віці 70 років через клінічну сліпоту, Вікі глибоко занурилася у світ медитації та оздоровлення, зосередившись на своїй здатності бачити «світле тіло».

Однієї ночі, під час з'єднання з безмежною свідомістю Всесвіту, до неї прийшли кольори, що випромінювали блиск, схожий на коштовності, змусивши її швидко приступити до роботи у своїй лабораторії, де вона приступила до змішування олій, води, трав та екстрактів рослин.

За ніч Вікі створила перші пляшки рівноваги (еквілібріуми) - два чітко різних шари кольорів, що виблискують, ніби освітлені зсередини, через їх скляні пляшки.

Вона тримала їх у руках, не бачивши їх своїми фізичними очима, проте відчувала спокій і силу, що випливають з них.

«Раптом я відчула бадьорість, щастя, фізична втома, яку я відчувала, зникла, ніби чарівно. Концепція балансу прийшла мені в голову, ніби її прошепотіли - стан рівноваги, що виходить за межі застійного стану і відомий як еквілібріум. Вони не могли бути відомі під іншим ім'ям. Народився еквілібріум, і він був прекрасним».

"Еквілібріум був дзеркалом душі - просвітлювачем справжніх кольорів людини - і каталізатором перетворення, цілісності та рівноваги".

Аура-Сома - це подарунок Вікі для нас.

Відкриття для самопізнання.

Ненав'язлива, самоселективна терапія, інтуїтивно створена, щоб з'єднати нас зі свідомістю і всім вічним.

Дякую Вікі, з любов’ю та світлом від команди та спільноти Aura-Soma.

 

Розкрий свій потенціал цілісності та процвітання.

Продукція Аура-Соми - система кольорових енергій рослин і кристалів для щасливого, усвідомленого, наповненого життя.


Продукція зроблена з Любов'ю і Світлом.

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт.


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio