Кораловий колір

coral-color-ukr

На кольоровій троянді кораловий знаходиться між червоним і помаранчевим кольорами. Перша асоціація, що виникає при згадці цього кольору, звичайно ж пов'язана з коралами – дивовижними, загадковими і надзвичайно красивими істотами. Вони населяють моря й океани Землі й часто живуть величезними колоніями, що утворюють коралові рифи і цілі острови. Одним зі способів захисту, яким їх наділила природа, є жорсткий зовнішній скелет. Саме на цій особливості й ґрунтується вплив коралового кольору – він допомагає нам краще усвідомити те, що виявляючи зовнішню твердість, ми тим самим захищаємо свою внутрішню вразливість. Він також дозволяє нам бачити цю рису і в інших людях.

Кораловий – це колір нової свідомості, символ народження Нової Людини, найважливішим завданням якої є прагнення до пробудження, становлення Людини Розумної, людини, яка усвідомлює взаємозв'язок і взаємозалежність усього і всіх у цьому світі. Даруючи справжню проникливість, кораловий колір допомагає нам відчути власну божественність, розвинути любов і мудрість, що зароджуються з істинної любові до самого себе як божественної істоти, яка прийшла на Землю.

Ми доторкаємося до любові, співпраці, співчуття і підтримки в усіх їхніх проявах завдяки кораловому кольору. Адже навіть нерозділене кохання, любов, яку ми не дозволяємо собі показати або прийняти, – це безцінний дар, важливий життєвий досвід, що дає можливість розвинути сприйняття свого «я», приймаючи себе й інших.

Блідий відтінок коралового може вказувати на зросле розуміння особливостей коралового кольору або сильні страждання від нерозділеного кохання, часто через неможливість проявити його так, як відчуває серце, чи коли любов невизнана або прихована.

Балансова олія Аура-Соми «Мудрість любові», обидві половинки якої несуть у собі кораловий колір, допоможе вам відкрити для себе нові глибини і грані любові.

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт. 


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio