Помаранчевий колір

orange-ukr

Помаранчевий колір – це вираження волі та оптимізму, радості й енергії. Він сприяє прояву прихованих здібностей, позбавляє від депресій і страхів. Осягнувши секрети цього кольору, ви станете більш комунікабельними і сексуальними.

Улюбленим кольором гордих і незалежних людей, які завжди приковують до себе увагу інших, є помаранчевий.

У понятійному контексті Аура-Соми помаранчевий колір пов’язаний з проблемами залежності та співзалежності. Стосунки залежності формуються внаслідок наших спроб заповнити внутрішню порожнечу. Натомість з’ясування справжніх причин нашої нереалізованості залишається осторонь. Залежність – це закономірність. Усі частинки природи пов’язані між собою: одні залежать від інших, формуючи органічний ланцюжок життя на Землі. Ми залежні від інших людей, від обставин, від кисню, завдяки якому взагалі існуємо. В основі відносин залежності міститься компонент виживання (червоний колір). У результаті знання про це (жовтий колір) отримуємо помаранчевий колір.

Між ефірним тілом і помаранчевим кольором існує міцний зв’язок. В ефірному тілі зберігаються спогади з минулого, пов’язані з нашими психологічними травмами. З позиції Аура-Соми енергетика помаранчевого пов’язана з потрясіннями, які нам довелося пережити в минулому.

Однією з властивостей помаранчевого кольору є здатність зцілювати часову шкалу. Дисгармонія зі своїм «я» вказує на те, що психологічні травми вже стали частиною нашої аури. При зміщенні аури ближче до лівого боку тулуба втрачається синхронічність. І ось тут на допомогу приходить помаранчевий колір, який позбавляє від потрясінь минулого і повертає до гармонійного взаємозв’язку з часовою шкалою. Відданість улюбленій справі та психологічна стійкість – це ще не межа можливостей цього кольору.

Помаранчевий подарує вам мудрість і проникливість, ентузіазм і щастя.

Впоратися з багатьма травмами, шоками і потрясіннями вам допоможе помаранчева балансова олія Аура-Соми «Ефірний рятувальник / Шалтай-Болтай»

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт. 


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio