Як народжується диво або Все, що ви хотіли знати про Аура-Сому, але боялися спитати)

Вітання, любі мої! Як вам відомо, я відвідала батьківщину системи Аура-Сома. Вкотре відчувши наскільки все глибоко, я зрозуміла, як багато залишається прихованим від наших очей. Можливо саме тому деякі люди побоюються знайомитися з цим дивом ближче.

Завжди корисно поспілкуватися з людиною, яка стоїть у першоджерел. Майк Бут - саме той Майстер, в чиїх руках система Аура-Сома розвивається, процвітає і вдосконалюється. Хто ж, як не він, може дати відповідь на будь-які питання, що час від часу виникають не лише в тих, хто просто користується продукцією, але й у вчителів? Я безмежно вдячна за цінну інформацію, отриману за сім днів свого перебування в Дев Ауре. Дещо я почула вперше, щось уточнила для себе, а щось помістила до самої серцевини свого служіння. Доки це знання свіжо всередині мене, хочу почати ділитися ним з вами. Сьогодні я розповім вам про склад Балансових Олій.

Перш ніж перейти до опису вмісту еквілібріумів, варто підкреслити, що основою системи Аура-Сома є НАМІР. Недаремно на кожній пляшечці написано: «Made with love and intention». Наміром є теза, перевірена більш як 30-річним досвідом: ніщо не буде активовано допоки воно не слугуватиме найвищому благу людини.

Існує також принцип, актуальний з часів створення Вікі Уолл перших балансових олій: «Beauty without cruelty» («Краса без жорстокості»). Він означає, що вся продукція створюється без тестування на тваринах. До того ж, вона не містить продуктів тваринного походження, тож склад продукції системи Аура-Сома можна вважати vegan.

У 1984 році Девід Тенслі провів дослідження, в якому проаналізував вплив продукції Аура-Соми при нанесенні на тіло. Просотуючись через шкіру, вона потрапляє до лімфатичної системи. Потім до кровоносної, звідки й розноситься по всьому організму. Таким чином було доведено, що балансові олії мають трансформуючу дію на клітинному рівні.

За яким принципом людина вибирає ті чи інші еквілібріуми? Відповідь проста: «Ми є ті кольори, які ми вибираємо. І вони відображають потреби нашого єства».

Отже, перейдемо до складу чарівних пляшечок:

Балансові олії складаються з двох фракцій - водної (нижньої) та олійної (верхньої).

В нижніх фракціях міститься не звичайна вода, а така, що пройшла кілька ступенів очищення й гармонізації. Для цього в лабораторії встановлено особливі системи й фільтри з різних країн. Після того, як вода стає абсолютно чистою та набуває якостей «живої», до неї додають:

У верхніх фракціях містяться:

(За рахунок комбінації цих трьох олій досягається максимальна прозорість олійної фракції).

Ви щойно прочитали максимально докладну інформацію про склад пляшечок. Але внавіть вона не здатна пояснити алхімічні властивості системи Аура-Сома, адже склад кожної пляшечки - це справжнє диво.

Якось знайомий лікар, дивлячись на балансові олії, запитав Вікі: «Що знаходиться всередині?» Вона відповіла: «Коли ви вперше зустріли свою дружину, хіба ви побачили в ній кістки і кров? Ні. Ви пішли назустріч їй, бо пізнали». Те саме відбувається і при дотику до наших кольорів: ми просто впізнаємо одне одного.

Наступного разу я розповім вам про процес виготовлення продукції Аура-Соми.

With love and intention, 
Погребинська Юля


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio