Затемнення сонця 10 травня 2013 року

10 травня, о 2:28 за київським часом вперше в цьому році почнеться повне сонячне затемнення, яке також співпаде з іншим енергетично важливим явищем - повним місяцем, який і закриє собою сонце. Така надзвичайно потужна комбінація подій матиме величезний вплив не лише на свідомість людей, але й на їх здоров’я, емоційний і фізичний стан, навіть на процеси в суспільстві.

Це одне із найгарніших сонячних затемнень, що супроводжується глибокими процесами внутрішньої трансформації, допомагає вийти зі звичних рамок, які втратили свою актуальність і знаменує собою новий життєвий цикл.

Як найкраще провести цей період і скористатися енергією затемнення повною мірою для позитивних змін у вашому житті, ви зможете дізнатися на нашому майстер-класі «Сонячне затемнення – час для змін», який пройде в Києві 10 травня з 19 до 22 години.

 Із тіні в світло – практики для сонячного затемнення

praktiki_dlya_solnechnoye_zatmeniye

Як свідчить прадавнє астрологічне вчення, при затьмаренні Сонця послаблюється наш зв’язок зі світилом і наші внутрішні конфлікти та проблеми загострюються, виходять на поверхню. Ніби, перебуваючи в тіні, наше Сонце під новим ракурсом осяює найпотаємніші закутки нашої души.

Щоби сповна відкритись цьому Вищому Світлу, присвятіть кілька днів собі, перестаньте контролювати зовнішні події, а краще використайте цей час щоби навести лад у власному житті.

Якщо у вас є можливість, почніть з очищення вашого тіла через триденний піст, повністю виключивши зі свого раціону тваринну їжу, насіння й горіхи.

За годину до затемнення очистіть свій дім він негативної енергії силою Вогню: починаючи від дверей пронесіть запалену свічку вздовж стін за годинниковою стрілкою, не оминаючи жодного кутка, адже саме там концентрується найбільше негативу. При цьому можна читати молитву або уявляти, як простір навколо вас наповнюється світлою енергією.

Коли ж почнеться затемнення Сонця (10 травня, 2:28 за київським часом), ви можете сповідатися перед Вогнем свічки у ваших бідах, страхах, вадах характеру, у всьому чого ви хочете позбутися, що блокує вашу енергію та заважає руху життя й духовному розвитку. Цей простий ритуал допоможе не лише відкрити ці проблеми для себе, але й очиститися від них.

Та найважливіше під час сонячного затемнення стати джерелом добрих помислів і намірів. Агресія, сварка чи суперечка, якої ви не змогли уникнути, не народить істину, а налаштує ваше єство на саморуйнацію. Тіштеся тим, що посилає вам доля, зичте усім світла й добра, і ви станете творцем особистої щасливої й успішної долі. Це магічне природне явище підтверджує беззаперечну істину: якщо в серці засяяло світло вдячності, то проблеми назавжди залишаться в небутті затемнення!

 

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт. 


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio