Золотий колір

golden-color-ukr

У золотому кольорі віддзеркалюється часточка мудрості, символізуючи багатство нашого внутрішнього потенціалу. Мудрість – це складник нашого «я», що потребує постійного розвитку й удосконалення. Коли ми знаходимося на шляху до самого себе, коли наша внутрішня сутність оновлюється, ми стаємо мудрішими.

Золоте сяйво дуже нагадує благотворне світло жовтого кольору, що активізує розумові здібності, вселяє оптимізм і радість, сприяє творчості, енергійності, долає невпевненість і сором’язливість.

Уся повнота і насиченість золотого кольору втілилася в німбах святих і майстрів, буддійських ченців (лами) і богів, Бодхисатви на буддійських іконах. Золоті німби також можна побачити на картинах епохи Відродження. Про що ж нам говорить цей колір, що дарує неймовірну енергетику завдяки шедеврам мистецтва? Він надихає нас на удосконалення первинної матерії в храмі нашого тіла, здійснюючи чудодійне таїнство внутрішньої алхімії.

Золотий колір наповнює наше життя щасливими моментами, вселяє у стосунки довіру, адже всіма нашими рішеннями керує мудрість, яка живе в душі. Мудрість не можна привласнити або оволодіти нею, навічно закріпивши за собою цю чудову властивість. Вона, як хороший учитель, дає нам корисні та цінні уроки.

Надзвичайна сила золотого розвіє всі ваші тривоги і страхи, звільнивши місце для нових можливостей. Наближається початок золотого століття, що внесе у ваше життя більше усвідомленості та світла. Якщо ви перебуваєте в глибокій гармонії із золотою ділянкою вашої внутрішньої сутності, то всі ваші можливості наповняться золотою енергією. Їх реалізація, безперечно, принесе вам величезне щастя. Прагнучи до руху, до змін у душі завдяки золотому кольору, ви відчуєте абсолютну радість і гармонійну єдність із центром буття.

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт. 


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio