Аура-Сома - шлях до здоров'я й гармонії

17.05.2013

Запрошуємо всіх, хто цінує власний тілесне і духовне здоров'я, хто перебуває в пошуку шляхів гармонійного співіснування з навколишнім світом, відвідати наш майстер-клас «Аура-Сома - шлях до здоров'я і гармонії».

Якщо ви прагнете цілісності і гармонії зі світом, то на нашому майстер-класі ви не просто познайомитеся з Аура-Сомою, як ефективною терапевтичної системою. Вона допоможе вам усвідомити власний потенціал і використовувати його для саморозвитку, самопізнання і самозцілення, розкриє ваші творчі здібності і наповнить життя фарбами радості.

Занурення в світ Аура-Соми буде цікаво всім бажаючим розширити свої знання про світ, а також психологам, психотерапевтам, лікарям, психіатрам, педагогам і соціальним працівникам.

В ході цього заняття Ви будете посвячені в дивовижні можливості Аура-Соми як дієвого способу духовного самовдосконалення. Ця система працює на основі тих же принципів, що і вібраційна медицина, яка розглядає людину як цілісну енергетичну систему.

Майстер-клас «Аура-Сома - шлях до здоров'я і гармонії» відбудеться 21 травня в 19-00 в Києві.

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт.  


http://www.aura-soma.kiev.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio