Китайський Новий рік. Що принесе нам Чорна Змія?

10.02.2013

У ніч з 9 на 10 лютого Чорний Дракон звільнить своє місце Чорній Змії, під знаком якої починається Новий рік за китайським календарем. Згідно з давньою традицією місячного календаря моментом настання Нового року вважається другий за рахунком молодик після зимового сонцестояння (21-22 грудня).

Зазвичай це один із днів у період між 21 січня і 20 лютого. Новий рік знову приносить нам заступництво водяної істоти чорного кольору. Якщо Дракон мав виражений чоловічий характер, і рік минав під знаком Ян, то рік Змії як носія жіночого характеру проходитиме під знаком Інь.

Рік Чорної Змії сприяє об'єднанню 2-х східних стихій – вогню і води. Завдяки цьому для всіх ваших справ і починань буде створена насичена енергією атмосфера.

Згідно з прогнозом астрологів найбільш затребуваними якостями в Новому році будуть готовність до втілення нових ідей і цілеспрямованість. На відміну від минулого року, стануть більш актуальними питання особистісного росту, розвитку та самоосвіти, адже світ навколо нас висуває більш високі вимоги.

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт.  


Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio