Королева Маб

14.01.2019

З радістю ділимося новинами від Майка та Aura-Soma Products Limited.

З Любов'ю та Світлом

співробітники Академії

Королева Маб

В116 - Королівський синій / Маджента

Народжена 14 січня 2019 р, о 14:00 GMT
 

Королівський Синій запрошує нас побачити себе з більшою ясністю, допомагає нам подивитися всередину себе, замість того, щоб фокусуватися на своїх зовнішніх проекціях.

У цій пляшці Королівський Синій з'єднаний з маджентою в її яскравій формі, а не з Глибокою Маджентою, як в Б0, тому, він допомагає нам без суджень поглянути на те, що ми бачимо в собі.

Ця пляшечка відзначає дуже вагомий зсув в системі Аура-Сома.

Для мене вона є частиною нового початку, який принесли семінари «Більше Ніж Колір».

Вона вказує на те, що Аура-Сома дійсно для тих, хто бажає згадати себе, з'єднати разом свої розрізнені частини, на можливість бути в позиції з'єднання різних аспектів себе.

Це означає давати менше уваги тому, що ми думаємо про різні речі, або як ми їх відчуваємо, та сприймати ці аспекти себе як пропливаючи хмари, за якими завжди є чисте синє небо розуму.

Кришталева ясність розуму, подібна чистому нічному небу, показана у верхній фракції цієї пляшечки, усвідомленої частини.

Несвідомий / підсвідомий аспект: Маджента показує нам, як важливо давати турботу, тепло та любов до дрібниць, як ми починаємо проявляти співчуття до самих себе та інших, як ми можемо подолати наші розбіжності.

Маджента підтримує можливість інтеграції всередині нас, інтеграції наших розбіжностей і внутрішніх конфліктів, які ми неминуче бачимо, коли глибше проникаємо поглядом у свої глибини.

Ще до 14 грудня я став усвідомлювати процес народження цієї пляшечки, в сам день 14 грудня він актуалізувався та продовжив наростати, поки не відбулося саме народження.

Королева Маб - це Королева Фей.

Королева Маб з'являлася в безлічі теологічних і художніх робіт.

Вона згадується в «Ромео і Джульєтті» Шекспіра, а також в ірландському фольклорі під ім'ям МАБ, а також, Мебх, Медб і Мейв.

Медб відома як кельтська богиня війни й родючості. У багатьох текстах їй приписують сексуальну завзятість та домінування.

Персі Бише Шеллі написав епічну філософську поему «Королева Маб», в якій він називає її «Королевою Чар».

ФЕЯ

Я Фея Маб, властительница тайн мирских,

секретов глубины веков ушедших;

живу я в совестях людских неугасимых,

в упрямых, непреклонных летописцах;

грядущее, плод всех событий, собираю;

ни жало, вонзаемое строгой памятью

в грудь самолюбца чёрствую,

ни звон вечерний сердца праведника,

итожащего думы и деянья прожитого дня,

не упускаемы суть мною из вниманья,

известны мне зараннее, а потому

дозволено срывать мне занавесу смерти, дабы дух,

в одеждах белых неизменный, изведать мог,

как поскорей достичь великого конца,

своей заветной цели, дабы ощутил

конечный благий мир всего живого.

За доброту награждена, счастливая Душа,

взойди в мой фаэтон! (Переклад російською Т. Киримли)

Персі Бише Шеллі був відомий своїми нетрадиційними поглядами, ідеалізмом, а також тим, що був переконаним вегетаріанцем.

Для нього вегетаріанство було життєвим шляхом, способом піклуватися про дрібниці, він бачив невідповідність в тому, щоб любити тварин і при цьому вживати їх в їжу.

Цим він кидав виклик засадам. Погляди Шеллі були не тільки політичним жестом, вони були також соціально-економічними, пов'язаними з істотою Землі, його любов'ю до природи, до тварин.

Для нього було неможливо дотримуватися традиційних форм відносин.

Іншими словами, любов, така, як відображена в нижній фракції пляшечки, вимагає поглянути на те, що всередині нас перебуває за рамками традиційних підвалин.

У цій пляшці особливо важлива нумерологія.

Ми знаємо, що вся система Аура-Соми виражається числом 8 (додавання всіх числових відповідностей букв в слові Аура-Сома зводиться до 26/8).

Число 116 зводиться до 8.

Якщо подивитися на числа дати народження пляшечки, то 14/1/2019> 9, також можна дивитися на це як на 18/9.

Я відчуваю тут важливе відповідність, тому що 1, Фізичний Рятувальник, дає хорошу підтримку для того, що укладено в 8.

Досліджуючи значення 8, ми також повинні подивитися на 0, Духовний Рятувальник і на 20, Дитячий Рятувальник, або Рятувальник Нової Ери, або Зоряна Дитина.

В кольорах 116 ми бачимо більш глибоку форму 20, нібито ці кольори знаходяться між 0 і 20.

У цьому сенсі, взаємини 8 з першої пляшкою послідовності, 0, потім з 2 і 0, як з тим, що містить у собі якість духовного рятувальника, через 0 разом з 2.

Коли ми дивимося на 8, як на пляшку, що стоїть посередині (з точки зору градації кольору), між світлою версією 0 і глибокою версією 20, ми можемо побачити щось дуже глибоке, що може бути глибинним рівнем духовного рятувальника і внутрішньою подорожжю тієї частини нас, яка стоїть на краю обриву, разом з усім потенціалом можливого, укладеними в стихіях, і при цьому, нам потрібно зрозуміти й навчитися взаємодіяти зі стихіями, працювати з ними, у співпраці з духами природи, з енергією королеви Маб, як з енергією 2, або Вищої Жриці.

Вона є частиною самого Духу Природи, як Шекіна, кабалістичний жіночий аспект Творця, прихований в природі.

Народження Королеви Маб потрапляє між двома затемненнями, і це дуже специфічний час для народження пляшечки.

Часткове сонячне затемнення 5 січня означає, що доступні будь-які можливості, і ми можемо почати з чистого аркуша, очистивши старі патерни поведінки, щоб мати можливість рухатися вперед і досягати більшого.

З Любов'ю та Світлом,

Майк Бут.

В116


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio