Наш філософський підхід до життя

25.05.2018

Наш філософський підхід до життя - «земля для душі»:

Aura-Soma використовує лише найвищі якісні органічні інгредієнти, щоб полегшити, збалансувати та заспокоїти енергетичну систему. Це є невід'ємною частиною зобов'язання філософії «земля для душі», яка впливає на все, ЩО ми робимо і ЧОМУ ми це робимо.

Цей намір використаний на нашій фермі Shire Farm, розташованій в самому центрі сільської місцевості Лінкольншир в Англії. Саме тут Аура-Сома з любов'ю плекає багато інгредієнтів для своєї продукції.

На Shire Farm усе вирощується біодинамично до затверджених еталонів якості Demeter - це є значно більшим всеосяжним рівнем, ніж це потрібно для органічного землеробства. Це одна з найбільших ферм такого типу у Великобританії.

Що означає займатися біодинамикою?
Біодинаміка розглядає всю ферму як самопідтримуючий живий організм і визнає важливість функціонування кожного компонента разом з цілим. Це дуже схоже на те, як Аура-Сома бачить світ, і як ми всі пов'язані один з одним.

Ця непохитне зобов'язання до високоякісних землеробських методів поширюється на відносини з постачальниками, які поділяють наші цінності та ідеали. За жодних обставин ми не робимо тестування на тварин.

Щоб зрозуміти повний процес, відвідайте сторінку www.aura-soma.com/Content/Ingredients.

 

Більше ніж колір.

Розкрий свій потенціал цілісності та процвітання.

Продукція Аура-Соми - система кольорових енергій рослин і кристалів для щасливого, усвідомленого, наповненого життя.


Продукція зроблена з Любов'ю і Світлом.

 

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт.


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio