Онлайн-консультація на сайті Аура-Соми

24.12.2012

Іноді у житті трапляються складні ситуації, для вирішення яких нам необхідна допомога і підтримка.

Однією з можливостей для отримання відповідей на питання, які нас турбують, є звернення до мудрості енергій балансових олій. Для цього скористайтеся сервісом «онлайн-консультації» на сайті Аура-Соми.

Намагайтеся максимально заспокоїтися і розслабитися, подумки сформулювавши питання, яке вас турбує. Натиснувши на кнопку «онлайн-консультація» у правому меню сайту, ви побачите перед собою весь асортимент балансових олій Аура-Соми. Прислухайтеся до своєї інтуїції та виберіть 4 пляшечки, які викликають найсильніші емоції. Вони поступово з’являтимуться у вікні над балансовими оліями.

 

Обравши пляшечки, ви отримаєте результат. Зверніть увагу не лише на опис кожної пляшечки, а й на її порядок. Це допоможе вам отримати більш точну відповідь на своє питання.

 

Отримавши онлайн-консультацію, не забудьте наповнити своє реальне життя енергією Аура-Соми. Для цього придбайте необхідні балансові олії на нашому сайті.

Якщо ви потребуєте поглибленої консультації з детальним аналізом ситуації, рекомендуємо записатися на особистий прийом до фахівця Аура-Соми.

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт.  


Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio