Як народжується диво. Частина друга

Пропрацювавши в системі Аура-Сома чотири роки, лише в жовтні цього року я вперше потрапила до  сокровенного місця - алхімічної лабораторії. У першій частині свого захопленого есе я розказала вам про склад балансових олій. Тепер я розповім про те, як пляшечки виготовляються.

Насамперед зазначу, що від вигляду самої лабораторії дійсно проймає трепіт. Ще при вході до неї відвідувачам видають білі халати, шапочки та бахіли. Опинившись всередині я відчула чари, якими насичений кожен сантиметр лабораторії.

Першою зупинкою в нашій екскурсії став процес заливки рідин в скляні пляшечки. Здебільшого цей процес уже автоматизовано, але й людям доводиться докласти рук. Рідини заливають до скляних посудин через спеціальні трубочки – у спосіб, дуже схожий на пульсуючий рух крові по венах. Відверто кажучи, я могла б стояти і спостерігати за цим годинами. Це схоже на медитацію. Ще й кольори були мої улюблені - рожевий і червоний. Ми також бачили, як фасують у пластикові флакони королівсько-сині помандери. Все це сортується по коробках і відправляється в різні куточки нашої чудесної планети.

Сказати по правді, алхімічну атмосферу створює кожен етап виготовлення продукції. Однак найбільше враження справляє процес енергетичної зарядки (так званий energising process). У свою чергу він складається з чіткої системи послідовних дій, про які я вам зараз і розповім.
Почну з того, що в лабораторії знаходиться декілька спеціальних кристалів, кожен з яких формує особливе енергетичне тло і виконує свою унікальну функцію. Так, друза димчастого кварцу, що висить на стіні, гармонізує простір в радіусі 500 метрів. На додачу до неї тут є й кулі з флюориту, рожевого кварцу та інших кристалів, відомих своїми цілющими властивостями.

Система Аура-Сома сьогодні глибоко вивчає якість і стабільність кольору всередині балансових олій. З цією метою використовується спеціальний апарат для колірного аналізу – спектрометр, який вимірює довжини хвиль кожного кольору в межах видимого спектра. Прибор аналізує колір у чотирьох вимірах, що дозволяє дуже точно визначати параметри всіх можливих відтінків. Це дає можливість зберігати стабільність кольору настільки точно, що кожен окремо взятий колір в одній партії балансових олій не відрізняється від цього ж кольору в іншій партії. До того ж, це дозволяє зберігати вірність тим кольорам, з якими Вікі познайомила світ 30 років тому.

У лабораторії також є світловий короб, за допомогою якого можна наочно побачити різноманітні варіації кожного кольору. Раніше я й не уявляла, що зеленим можна назвати таку кількість відтінків. Вивченням кольору на цьому рівні зараз займається дочка Майка, Ліліт.

Після отримання необхідних кольорів інгредієнти заливають до спеціальних скляних бутлів і розміщують в апараті під назвою Олоїд, який використовується для м'якого змішування інгредієнтів. Спочатку вони перемішувалися вручну. Вікі пояснювала що найкраще - виводити руками вісімку. Це дуже схоже на заколисування дитини, адже такий ніжний спосіб дозволяє молекулам олій і кольору змішуватися у найбільш м'який і природний спосіб. Вісімки, що їх виводить найбільший в світі сталевий Олоїд, гармонійно запускають всі інгредієнти в мелодійний і красивий танок. (А тепер порівняйте цей обряд із звичайним замісом необхідних компонентів на фабриках з виготовлення косметики).

Отак... Після цього бутлі відправляють до сакрального кабінету під назвою «Energising room». Кожну скляну посудину спочатку ставлять на спеціальну гармонізуючу плату. Через деякий час її переміщують до апарату, який називається «Шамбала». Майк каже, що це складний механізм, схожий на жорсткий диск з купою інформації. Шамбала являє собою дерев'яний короб всередину якого вбудовані кулі з гірського кришталю. Закладаючи певні коди в програму цього складного механізму можна передати оліям і рідинам хвильові форми, що відповідають конкретному кольору. Варто пам'ятати про те, що основна програма (основний намір) системи Аура-Сома: «Жодна енергія не буде активована доти, доки це не відповідатиме вищому благу людини». Важливо розуміти також і виняткову роль провідника - людини, яка взаємодіє з Шамбалою. На додачу до спеціального кристалу, який забезпечує зв'язок з апаратом, провідник має володіти особливими внутрішніми здібностями. За словами Майка, особисті якості й таланти людей, що працюють в лабораторії грають далеко не другорядну роль. Тож ви можете бути впевнені, що кожна пляшечка, яка потрапляє до ваших рук, була заряджена для вас Ліліт. Саме їй зараз довірена ця відповідальна місія.

Після Шамбали скляні бутлі відправляють до «Золотої Піраміди» - приладу, який стабілізує енергії всередині рідин і дозволяє їм залишатися в максимально незмінному стані. «Золота піраміда» складається з підставки, верхівки, що являє собою «ковпак» у формі великої піраміди і 7 маленьких пірамід, розташованих посередині у формі кільця. Коли бутлі опиняються всередині цього механізму, кільце з пірамід рухається вгору і вниз, створюючи ні з чим не зрівняне відчуття гармонізації. Дивлячись на це таїнство, я задала Майку дурне питання: «Чому ви ще не придумали такий апарат для людей?» Не замислюючись ні на мить, Майк відповів: «Юлю, саме такий ефект виникає при використанні пляшечок». Коли я отримала настільки очевидну відповідь, мені стало трохи соромно за своє питання. Але я заспокоїла себе тим, що Майк звик до таких дурних запитань.

Всередині кожної з 7 пірамід знаходяться кристали, які відповідають різним енергетичним центрам. Піраміди покриті 24-каратним золотом і спроектовані під такими ж кутами, як піраміда Хеопса. Вважається, що «Золота Піраміда» використовувалася на нашій планеті в Атлантиді.

Ух... ніби все розповіла. Не можу передати вам свій стан після відвідування лабораторії. Сказати, що я була під враженням - це нічого не сказати. Я перебувала в невагомості і космічному щасті. Тому що я вкотре зрозуміла: навіть якщо я знатиму всі секрети системи Аура-Сома, ніщо не зможе пояснити всіх чудес, які вона створює. Одне я знаю напевне: кожна балансова олія, кожен помандер, квінтесенція і будь-який інший продукт Аура-Соми просякнуті любов'ю і чарами.

Наступного разу я постараюся розповісти вам про такі суперечливі властивості балансових олій як стабільність і трансформація.

З любов'ю,

Погребинська Юля


https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio