«Блакитна сфера» або «Медитація світу»

10.08.2020

Aura-Soma Academy пропонує живу глобальну медитацію, щоб привнести мир і спокій, можливість захисту себе та інших навколо.

Ця медитація, представлена президентом Академії Mike Booth, дає можливість для саморозвитку й зростання.

Годинна сесія під керівництвом Майка - деякі його міркування про походження та значення медитації і про те, як використовувати силу Блакитної Сфери.

Ми усвідомлюємо, що Землю потрібно підтримувати й піклуватися про неї.

І що, як свідомі істоти, на її поверхні ми повинні проявляти один до одного любов та співчуття.

Усвідомте можливості цієї надихаючої подорожі до світу.

Коли: неділя, 23 серпня, 14:00 за Києвом.

Увійдіть на веб-семінар - Медитація Блакитний Сфери: https://us02web.zoom.us/webinar/register/8315967252937/WN_ipkAXJn8TvWpRswm2MFimQ

«Блакитна сфера» або «Медитація миру» - це практика, яка сприяє розвитку можливостей досягнення миру - оскільки ми потрапляємо в захисний шар, який захищає нас і оточуючих.

Ця медитація - це не тільки можливість приєднатися до інших людей з усього світу, а й унікальна можливість дізнатися про теорію та походження Блакитної Сфери, а також про те, як і чому вона корисна в якості щоденної особистої практики.

Представлено Майком Бутом, надихаючим оратором, добре відомим своєю роботою з Академією як педагога. Майк подорожує по всьому світу, висвітлюючи таємниці та значення кольору, тонку анатомію, взаємодоповнюючі традиції, потенціал і переваги використання речовин Аура-Сома як засобу саморозвитку та догляду за планетою.

Під час прямої трансляції, представленої на англійській мові, будуть доступні додаткові можливості для доступу до японського, російській, корейському, німецькому, китайському, іспанської, португальської та італійської мов.

Оплата при реєстрації £ 25.00 GBP.

 

Більше ніж колір.

Розкрий свій потенціал цілісності та процвітання.

Продукція Аура-Соми - система кольорових енергій рослин і кристалів для щасливого, усвідомленого, наповненого життя.



© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт.

https://www.coloroflight.com.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio