Йога Достатку – шлях до здоров’я та процвітання

13.01.2014

Чи знаєте ви, що споконвіку в тілі людини була закладена здатність до самоочищення, самовідновлення і самозцілення? Доступ до енергії Всесвіту здійснювався через 144 точки, так звані «ворота». На жаль, у сучасної людини вони часто бувають заблоковані емоційним і ментальним сміттям, що призводить до хронічної втоми, емоційної нестабільності та фізичних хвороб. Іраш Сатва Йога відкриває ці точки й очищає їх від застійної енергії. Таким чином відновлюється гармонійний енергетичний обмін із Всесвітом і забезпечується доступ до його безмежних ресурсів.

Коли ми в єдності із Всесвітом, наші страхи розчиняються, завдяки чому ми можемо взяти власне життя у свої руки. Тоді ми не будемо залежати від примх політиків та економічної нестабільності, адже свою реальність ми творитимемо самі.

Що таке Йога Достатку?

Одна з трьох Йог Просвітлення – Йога Достатку – прийшла на Землю 2009 року через посередництво вчителя Альмін як надзвичайно сильний інструмент духовного розвитку і зцілення людства. Головне завдання цієї йоги – дати кожній людині можливість звільнитися й омолодитися душею і тілом, відновивши її зв'язок з Божественним джерелом. Іраш Сатва Йога – це потужна і водночас загальнодоступна практика . Її можна практикувати в будь-якому віці та фізичному стані.

Йога Достатку – це система з 26 легких для освоєння поз, які поєднуються зі зцілювальними музичними еліксирами й особливою технікою дихання. Кожне заняття починається і завершується медитацією. Вправи дозволяють відкрити енергетичні точки організму для того, щоб тіло очистилося від токсинів, згадало навички самовідновлення, сповнилося енергією і здоров'ям. У результаті очищення енергетичних точок через пози Йоги очиститься і все ваше тіло: печінка, нирки, кров, лімфа. З організму буде виведена зайва рідина, що сприятиме зникненню набряків і нормалізації ваги.

Зарядившись енергією, позбувшись хворобливих емоцій і обмежувальних мислеформ , ви зможете жити справжнім життям відповідно до свого призначення, без тиску нав'язаних зовні програм і старих шаблонів. Звільнившись від блоків, ви будете формувати своє життя в потоці енергії світла. Ви залучатимете все нові й нові можливості, немов купаючись у благодаті Всесвіту!

Перше заняття з Йоги Достатку відбудеться 17 січня 2014 р. в Києві, а весь курс розрахований на п'ять занять. Докладніше про місце і час проведення занять можна дізнатися в нашому розкладі, на сторінці Аура-Сома Україна у Facebook, а також за телефоном +38 (068) 530-31-41.

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт.  


http://www.aura-soma.kiev.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio