Краніосакральна терапія – пробудження мудрості тіла

03.12.2015

Наше тіло дивовижне - щомиті в ньому відбуваються тисячі процесів, які дають нам життя. Ми дихаємо, ходимо, бачимо, думаємо, перетравлюємо їжу, чуємо, і все це працює без нашого втручання і, якщо тіло здорове і доглянуте, без збоїв. Але з різних причин - через стреси, незбалансований спосіб життя, неякісне харчування, шкідливі звички, травми, в організмі можуть виникнути проблеми, які з часом перетворюються на хвороби. А хворіти ж зовсім не хочеться, то що робити? Якщо ви прихильник немедикаментозного лікування, вас може зацікавити достатньо нова, але вельми успішна і результативна методика – краніосакральна терапія.

Що це таке? Походить назва цього виду мануальної терапії від двох латинських слів, які означають череп «cranium» і криж «sacrum» і створено цей напрямок було на початку 20 століття. В його основі лежить відкриття того, що людське тіло має особливий ритм пов’язаний зі зміною тиску спинномозкової рідини, і коли цей ритм або вісь між черепом і крижем порушено, організм починає давати збої.

Мова йде не лише про фізичні захворювання, такі як головний біль, вегето-судинна дистонія, чи біль у спині, але й про негативний емоційний стан, безсоння, хронічну втому, тривогу. Позбутися таких симптомів безпечно та ефективно і допоможе краніосакральна терапія, що м’яко відновить правильний ритм вашого тіла. Легкими, ніжними рухами терапевт проведе діагностику, знайде причину проблеми і допоможе організму знову налаштуватися на самозцілення.

Вже сьогодні така терапія доступна в Києві – краніосакральний терапевт Інна Потапова запрошує всіх охочих відчути на собі переваги цього методу. До кінця січня вартість процедури ви зможете встановити самостійно)

Хочете спробувати? Телефонуйте за номерами 044 592-84-04, 068 530-31-41 і записуйтесь на сеанс. 


http://www.aura-soma.kiev.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio