Народження нової пляшечки Аура-Соми «Архангел Даниїл»

17.12.2013

Всесвіт дуже чуйно реагує на події у світі та потреби, що виникають у людства у вирі цих подій, і ось нещодавно, 14 грудня 2013 року, «народилась» нова балансова олія, що отримала назву «Архангел Даниїл».

Поява нової пляшечки Аура-Соми – це нові можливості для гармонізації вашого духовного простору. Цей еквілібріум допоможе відрізнити справжні почуття від фальшивих. Складнощі у спілкуванні будуть зведені нанівець, а щирість настільки укоріниться в стосунках із власним «я» та оточуючими, що стане частиною вашого життя.

Пляшечка чарівного еквілібріуму Аура-Соми «Архангел Даниїл», що поєднує збалансовані середні тони королівського синього та оливкового кольорів допоможе вам отримати відповідь на вічне питання: що ж є справжньою реальністю? Просто довіртеся Даниїлу й одному з його основних призначень! Тоді між вашими мріями, намірами і їхнім втіленням у життя залишиться така маленька відстань, яку ви з легкістю подолаєте без особливих втрат енергії або часу.

Даниїл налагодить спілкування з оточуючим світом, – воно стане легким і невимушеним. Зникнуть складнощі, пов’язані з недостатнім розумінням основної суті речей через надмірний ентузіазм і швидкість мислення. Ваше мовлення стане милозвучним і злагодженим, а думки – ясними, завдяки чому ви зможете повніше виразити співчуття та свої істинні почуття. Ця балансова олія Аура-Соми допоможе вам трішки поспівчувати й собі, адже звідси починається співчуття і любов до ближнього.

Даниїл створить навколо вас такий простір, у якому буде безпечно й природно. Там ви будете такими, якими є насправді, – самими собою, незалежно від мінливих зовнішніх обставин.

Незабаром ця балансова олія Аура-Соми з’явиться в нашому каталозі та онлайн-консультації. 

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт.  


http://www.aura-soma.kiev.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio