Останнє місячне затемнення 2013 року

17.10.2013

Останнє місячне затемнення 2013 року

Ми рідко замислюємось над тим, як впливають на нас небесні світила. А між тим, під час таких явищ, як місячне затемнення, ми можемо потрапляти в ситуації, яких не розуміємо самі. Зненацька люди стають більш категоричними або й агресивними, виникають несподівані конфліктні ситуації, нам стає важко знайти спільну мову навіть із зазвичай спокійними людьми в нашому оточенні… 

Вплив місячного затемнення може стати відчутним вже за два тижні до самого явища і продовжуватися ще два тижні після нього, тому й важливо знати про це, щоби приділяти більше уваги власним емоціям і відчуттям, поведінці оточуючих і подіям у нашому житті. Можливо це знання навіть допоможе уникнути непотрібних конфліктів або попередити виникнення зайвих проблем.

Останнє в цьому році затемнення місяця відбудеться в ніч з п’ятниці, 18 жовтня, на суботу, 19 жовтня, о 23:48 за київським часом, причому на території України його можна буде спостерігати від початку до кінця!

В ці дні ви можете не лише помилуватися цим захоплюючим явищем, але й використати його енергію собі на користь. Один із найпростіших ритуалів, доступний практично всім, це контрастний душ, який чоловіки мають розпочати з холодної води, а жінки – з теплої. Температуру води можна змінювати кілька разів, але обов’язково омити все тіло – від маківки до кінчиків пальців ніг.

Після цього, за 10 хвилин до затемнення, треба лягти головою на північ, закрити очі та повністю розслабитися. В такому стані почніть уявляти, як ваші страхи, тривоги і негаразди виходять із вас, ви звільняєтесь від них. Нехай кожна емоція з’явиться перед вашим внутрішнім поглядом у вигляді символу, який спаде вам на думку, пошліть їй свою любов і вдячність за ті уроки, що вони вам їх подарували.

Слідкуйте, як вони змінюються під впливом цих почуттів, як вони очищуються і стають легкими й невагомими, а потім з зовсім зникають. Розставшись з негативом обов’язково заповніть ті місця в собі, де вони були, відчуттям любові.

Тепер повільно відкривайте очі та повертайтесь до повсякденного життя з радістю, легкістю і вдячністю!

Хочете дізнатися про інші ритуали, або пройти їх з консультантом, телефонуйте: +38 068 530 31 41.

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт.  


http://www.aura-soma.kiev.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio