Шрихат Сатва Йога – йога очищення

25.03.2014

В п’ятницю, 28 березня, ми розпочинаємо унікальну програму, яка працює на дуже глибокому рівні - рівні реінкарнацій і попередніх життів. З її допомогою можна вирішити проблеми і знайти відповіді на питання, які не «піддаються» іншим практикам – таким, що пов’язані лише з вашим теперішнім життям на планеті Земля.

Проста на перший погляд, Шрихат Сатва Йога є надзвичайно тонким і виваженим інструментом, в якому тісно переплітаються музика, дихання, вправи, концентрація уваги. В результаті ви позбудетеся травм, блоків, негативних матриць що супроводжують вас від одного втілення до іншого. А що ви отримаєте? – Часто відступають невиліковні хвороби і відновлюється здоров’я, налагоджується особисте і родинне життя,  вирішуються фінансові і кар’єрні питання.

Навіть якщо ви є скептиком, просто прийдіть на перше заняття, пориньте в атмосферу «йоги реінкарнації» і зробіть власні висновки. Ми проводитимемо уроки протягом місяця, щоп’ятниці з 19:00 до 21:00, але ви можете самостійно скласти зручний для вас графік відвідувань.

Ласкаво просимо всіх, хто готовий вже зараз змінити своє життя на краще! 

© Всі права захищено. Відтворення матеріалів можливе лише з дозволу власників сайту та за умови наявності активного посилання на сайт.  


http://www.aura-soma.kiev.ua

Исцеление души и тела
066 452-14-42
068 530-31-41
Copyright © 2024
Веб-дизайн та створення сайту ctSoft Studio